TERBONGKAR! Lubuk RAHSIA untuk anda Jimat sehingga RM2,000 bagi mendapatkan barang murah tanpa pergi ke CHINA.

Bukan itu sahaja, kami akan ajar STEP BY STEP bagaimana nak deal dengan supplier China dan buat tempahan dengan menggunakan Smartphone saja!

APA YANG ANDA PERLUKAN?

1. GUNA SMARTPHONE SAJE! – Kami share tentang cara membuat trading dengan Supplier Direct China menggunakan Smartphone saja.

2. LUBUK SUPPLIER – Kami share Senarai Lubuk Supplier dan bagaimana nak senang deal dengan mereka. (tak ada website rahsia pun..)

3. STEP BY STEP – Teknik ChinaMethod ini tidak memerlukan kemahiran teknikal. Kita ada tunjukkan step by step dan anda senang untuk follow.

4. PAYMENT – Kita ada share macamana cara nak buat payment kepada supplier dengan menggunakan _______ melalui 3rd party. Anda hanya transfer guna Maybank2u! Best kan?

5. BELI SATU – Dalam kebanyakan lubuk supplier yang kami share, anda nak beli 1 unit pun boleh dapat special price. Tak perlu borong banyak pun.

6. SHIPPING – Kami share cara step by step nak arrange delivery terus ke pintu rumah anda dengan mudah skali. Guna udara ataupun laut.

7. APPS PENTING- Kita akan bagi senarai Apps apa yang penting perlu ada untuk permudahkan urusan pembelian barang dan deal dengan supplier.

8. BAHASA CINA – Kita akan share cara berkomunikasi dalam bahasa cina dengan supplier. Yang ni best =)

9. GROUP SUPPORT – Kami sediakan Group Support melalui FB khas untuk anda sekiranya ada persoalan nak ditanya.

10.  BUAT DUIT – Inilah peluang anda untuk buat duit kaw kaw dengan menjual barangan dari China! Ayuh

 

Jangan bertangguh lagi, cepat-cepat klik JUTAWAN PRODUK CHINA

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.