Buat pemilik laman web yang sedang ‘struggle’ untuk dapatkan trafik berkualiti ke laman web anda, inilah rahsia yang akan menyelesaikan masalah anda itu …

Anda akan DIBONGKARKAN dengan satu teknik mudah bagaimana anda boleh tukarkan pelawat laman web anda tak kira minisite atau blog menjadi pembeli yang tak sabar-sabar nak bagi duit dan beli produk anda. Nak dapatkan teknik rahsia ini secara PERCUMA? Baca hingga habis laman ini …

 

Dari Meja Laptop: Azizi Harun

Tarikh:

RE: Teknik Rahsia PERCUMA Untuk Anda Tukarkan ‘Trafik Biasa-Biasa’ Kepada Trafik Pembeli Di Laman Web Anda

Salam Sejahtera dan Salam Hormat buat rakan-rakan Usahawan Internet ku,

Saya amat yakin sekali anda benar-benar ingin mendapatkan JUALAN yang banyak melalui laman web anda. Betul tak?

Anda dah penat-penat lakukan usaha promosi laman web anda serta tarik trafik beribu-ribu trafik masuk ke laman web anda.

Tentunya hasilnya anda inginkan trafik-trafik tersebut menjadi PEMBELI produk atau servis anda.

Memang bestkan jikalau …

Trafik yang anda bawa masuk ke laman web anda adalah trafik yang BERKUALITI TINGGI. Bermakna mereka adalah trafik yang pastiakan membeli produk anda.
 

Menukarkan trafik yang hadir ke laman web anda menjadi trafik yang akan mengambil tindakan. Tak kira samada tindakan dari segi menyertai mailing list anda, menghubungi anda atau lebih baik lagi terus membeli produk yang anda jual.

Tak payah nak susah-susah guna ayat-ayat manis di laman web anda untuk ‘paksa’ mereka membeli produk anda. Nampak sangat anda terdesak.

Tarik perhatian trafik dan prospek yang melawati laman web anda menjadi subscribers anda. Makin banyak subscriber yang berjaya anda ‘tangkap’, makin besar mailing list anda nanti. Makin besar list anda, maka makin besar lah pendapatan yang boleh anda jana. Bak kata pepatah, “The money is in the list”.

Menjadikan laman web jualan anda unik dan lain-daripada-yang-lain serta nampak lebih kemas dan pro. Dengan keunikan, anda mampu menewaskan pesaing anda.

Adakah perkara-perkara di atas menjadi impian anda?

Memang boleh sebenarnya.

Tapi anda perlu gunakan satu teknik sulit ini. Nanti saya akan tunjukkannya …

Tapi sebelum itu, anda tahu memang susah nak tukar pelawat menjadi pembeli. Walaupun terdapat pelbagai teknik di luar sana, ianya masih kurang berkesan …

 

Saya sendiri akui, memang ada sebenarnya teknik-teknik ‘biasa-biasa’ untuk menukarkan trafik kepada trafik pembeli.

Tapi anda perlu ingat, ianya tidaklah se-efektif seperti yang anda fikirkan.

Antara teknik-teknik tersebut yang saya maksudkan adalah:-

Gunakan design laman web jualan yang cun-melucun dan gempak-gempak. Rekebentuk yang menarik memang boleh menarik perhatian pelawat anda, TAPI tahukah anda,  gambar yang cantik-cantik ni biasanya sizenya besar. Ianya akan melambatkan tempoh site anda loading. Silap-silap, belum sempat habis loading, pelawat anda terus tekan ‘X’ tutup browser.

Nak buat laman web jualan ni memang mahal kosnya. Takde modal yang besar nak upah designer.

Gunakan Teknik Pop-Up Window: Masalah teknik ini ialah ianya mengganggu pelawat laman web anda. Buat mereka rasa ‘semak’ dan terganggu. Kalau mereka tak suka, mereka akan terus tinggalkan laman web anda. Satu lagi anda perlu ingat, ada sesetengah pengguna menggunakan pop-up blocker.

Gunakan ayat-ayat ‘killer’ di laman web anda supaya pelawat anda terpengaruh dan tertarik untuk membeli produk anda. Anda tahu ke nak buat ayat-ayat ‘killer’ tersebut? Ianya memerlukan kepakaran.

 

Itulah dia beberapa teknik yang biasa kita boleh lakukan dalam menukarkan trafik yang masuk ke laman web anda kepada trafik pembeli.

Tapi setiap satunya ada masalahnya yang tersendiri dan ada kelemahannya.

Nak tahu apakah dia satu teknik rahsia sulit yang PALING berkesan?

Seperti yang saya janjikan di awal tadi, saya akan bongkarkan kepada anda teknik tersebut.

Teknik yang dimaksudkan ialah …

Apa itu Super Slide-Up ini?

Ianya adalah sebuah produk berbentuk ‘tools’ untuk anda sebagai seorang pemilik laman web jualan.

Ia adalah sejenis script yang boleh anda ‘copy N paste’ di laman web anda. Script ini akan membina samada banner, kotak mesej, Live Chat Box, opt-in form dan pelbagai lagi kegunaan.

Aplikasi-aplikasi mudah tersebut akan muncul dan terpapar ‘stick’ di bahagian footer laman web anda.

Script ini memang DIJAMIN boleh berfungsi dengan baik tak kira di mana-mana browser samada Firefox, Internet Explorer dan sebagainya.

Anda boleh lihat sendiri contoh bagaimana script ini ‘beraksi’ secara LIVE dengan melayari laman web http://www.myphyto.com/

Lihat pada bahagian footer laman tersebut dan anda boleh lihat sendiri script ini berfungsi:-

Anda boleh lihat anak-anak panah berwarna merah yang menunjukkan contoh script Super Slide-Up ini berfungsi di laman web (objek pesanan melalui SMS) atau (objek live chat )



Baiklah, sebelum saya terangkan dengan lebih lanjut tentang kelebihan Super Slide-Up ini, mari saya kongsikan sesuatu bersama anda terlebih dahulu …

Di laman Malaysiajobs dot biz & Jobsmalaysia dot info pula telah mendapati, mereka mendapat klik 300 sehari, 9000 klik sebulan walaupun cuma menggunakan text ads bersaiz “150px X 300px”.

Persoalannya …

Mengapa hal ini terjadi sebegini?

 Jawapannya & sebab-sebabnya adalah …

Pelawat lebih tertarik kepada objek yang terkeluar atau dalam kata lain‘slide-up’ secara tiba-tiba tanpa mereka sendiri sedari bahawa ianya adalah iklan sebenarnya. Lalu mereka akan klik padanya.

Script Super Slide-Up ini berupaya mengekalkan posisi banner iklan anda secara float dan sticky di bahagian footer walaupun pelawat anda scroll page laman web anda. Dalam erti kata lain, banner anda akan memberikan 100% impression! Ini PASTI akan membuatkan mereka tidak akan terlepas pandang akan mesej iklan anda tersebut.

Mampu menyampaikan mesej kepada pelawat anda dengan lebih terang dan jelas walaupun sebelum mereka klik banner iklan anda di footer tersebut. Sebagai contoh, anda boleh letakkan ayat-ayat seperti ini di footer: “Tawaran Terakhir, Promosi Tinggal Lagi 1 Jam Sahaja!” dan sebagainya. Seterusnya sudah pasti mereka akan klik pada iklan anda tersebut untuk tahu lebih lanjut.

Dapat mencantikkan lagi laman web anda. Dengan memasang script Super Slide-Up ini, laman web anda akan menjadi lebih unik dan menarik berbanding laman-laman web biasa. Ianya boleh meninggalkan kesan yang lebih mudah diingati oleh pelawat anda. Pasti mereka akan tertarik dan melawat laman web anda berkali-kali kerana mereka ingat.

Itulah dia beberapa kelebihan menggunakan script Super Slide-Up ini.

Kini saya kongsikan pula secara lebih mendalam tentang penggunaan script Super Slide-Up ini …

TEKNIK 1: Letakkan iklan banner

Nak promosikan produk-produk affiliate di laman web anda? Boleh, tiada masalah. Letakkan banner slide-up di bahagian footer anda yang mempromosikan produk affiliate. Pasti anda akan dapat komisyen berganda!

 

TEKNIK 2: Letakkan opt-in form

Nak kumpul list email? Memang boleh. Malah anda boleh tingkatkan lagi bilangan subscribers anda dengan mudah. Dengan script ini juga anda boleh masukkan kotak borang opt-in di bahagian footer laman web anda.


 

TEKNIK 3: Letakkan Message Board

Dengan Message Board, anda boleh letakkan info-info atau pengumuman terkini di laman web jualan anda di bahagian footer. Contoh mesej info yang boleh anda letakkan seperti:-
 

Anda boleh jadikan ia satu ruangan Message Board samada berbentuk text atau banner grafik. Pelawat anda boleh klik atau tidak, terpulang kepada anda untuk set-kannya.


 

TEKNIK 4: Gabungkan dengan pelbagai aplikasi lain

Dengan script Super Slide-Up yang cukup friendly-user ini, anda juga boleh gabungkan pelbagai script atau software supaya dapat berkerjasama dengan Super Slide-Up. Contohnya seperti:-

I. Live-Chat:

Anda boleh letakkan icon di footer yang apabila pelawat anda klik, mereka akan dibawa ke chat-room dan bersembang dengan anda secara LIVE. Ini boleh meningkatkan lagi kepercayaan mereka terhadap anda selain anda boleh memberi customer support yang ‘tip-top’.



 

II. Banner Rotator:

Anda boleh kini boleh promosikan lebih daripada 1 banner. Mungkin anda ingin promosikan 2 atau 3 produk affiliate atau laman web anda yang lain. Boleh sahaja. Ianya akan muncul secara berganti-ganti & automatik.

III. Banner Animasi Flash:

Ingin masukan banner flash jenis animasi? Tiada masalah, anda boleh masukan apa saja object yang dapat dibaca oleh mana-mana browser.

Dan banyak lagi...

Ya, anda boleh masukan apa jua idea anda yang dapat "berkerjasama" dengan Super Slide-Up, selain dari teknik yang saya sampaikan, saya telah cuba lebih dari 10 teknik lain yang boleh digunakan bersama script ini. Percayalah! Ia adalah amat menyeronokan.

 

Pastinya sekarang anda sudah lihat dan tahu sendiri kelebihan menggunakan script Super Slide-Up ini.

Memang saya yakin 100% sekali, selepas anda gunakan script ini, jumlah pembeli produk di laman web anda akan meningkat berkali-kali ganda.

Berapakah pula pelaburan anda untuk memiliki script yang hebat ini?

Untuk anda saya berikan tawaran harga potongan diskaun …

RM100?

 RM80?

Buy Now

 

Pakej Script Super Slide-Up merangkumi:

i) Script lengkap Super Slide-Up

Ya, anda akan dapat script lengkap Super Slide-Up berserta beberapa page yang telah disetupkan sebagai sample dan percubaan.

ii) Ebook panduan memasang script slide-up lengkap

Tidak perlu risau jikalau anda tidak tahu memasang sendiri walaupun kekurang pengetahuan dalam code HTML. Anda cuma perlu ikut langkah demi langkah yang saya sediakan. Dan anda mampu melakukan sendiri dalam masa 3-15 minit. Geranti!!!

iii) Tool Percuma - Banner-banner slide-up "pasang siap" - boleh digunakan untuk apa saje website

Tiada idea nak buat objek slide-up sendiri? Jangan bimbang, sebab saya dah sediakan beberapa objek "pasang siap" yang boleh digunakan di dalam website anda.

iV) BONUS - Terbongkar rahsia untuk meningkatkan sales melalui Super Slide-up!

Nak tahu satu teknik untuk tingkatkan sale anda dengan Super Slide-Up? Kami akan bongkarkan teknik ini kepada anda!

 

Ebook Panduan dan Script PERCUMA!

Apa Terkandung Dalam Bonus Ini?

Ebook 1 : Panduan Buat Banner Slide-Up Dengan Photoshop

Ebook ini akan mendedahkan langkah demi langkah untuk membuat banner slide-up mengikut kehendak dan idea anda sendiri.

Ebook ini akan menerangkan secara terperinci dari langkah mencari imej, mengedit imej, menukar kod hingga upload ke laman web anda. Segalanya diterangkan dalam ebook ini.

Ebook 2 : Panduan Buat Slide-Up Opt-in Form

Nak tahu cara menjadikan bahagian slide-up sebagai tempat untuk mengumpul list? Tiada masalah, ebook ini akan mendedahkan cara-cara membuat slide-up opt-in form yang dapat berkonfigurasi dengan autoresponder seperti Aweber dan Getresponde.

Anda tidak perlu mengetahuan dalam kod HTML tetapi hanya perlu menukar yang diarahkan sahaja. Cukup senang kami menyediakan untuk anda.

Script Bonus 1 : SSU + Banner Rotator & Tutorial

Ingin mengetahui cara-cara membuat banner slide-up yang dapat bertukar setiap kali di'refresh' atau rotate secara automatik?

Kami telah menyediakan script yang dapat memenuhi kehendak anda yang mahu memasang lebih daripada 1 banner pada satu tempat yang sama. Script ini juga disediakan dengan tutorial pemasangan sekali.

Script ini adalah berharga RM30 tetapi kini diberikan secara PERCUMA!

Script Bonus 2 : SSU + Live Chat & Tutorial

Jika anda adalah seorang internet marketer full time atau selalu berhadapan dengan komputer. Script live chat ini akan dapat membantu anda membuat closing dengan pelanggan anda secara instant. Mereka boleh membuat pertanyaan secara terus dengan anda melalui chat.

Kini anda boleh memasukan live chat ini bersama script Super Slide-Up dan hasilnya, lebih nampak pro dan mantap.

Script ini adalah berharga RM30 tetapi kini diberikan secara PERCUMA!

Script Misteri : SSU + Script ____________

Ada lagi script misteri untuk anda, script ini________ mampu meningkatkan perhatian pelawat laman web anda dan terus dijadikan pembeli.

Nak guna script ________ ini untuk meningkatkan sale anda? Anda boleh dapat script ini secara PERCUMA dengan toturial sekali.

Hebat bukan?

 


Semua Bonus Ini Bakal Dimiliki Oleh Anda Sekarang!

Untuk memiliki Script Super Slide-Up, anda cuma perlu laburkan RM50 sahaja.

Memang murah dan mampu milik untuk anda.

Tapi terus-terang saya katakan, peluang ini saya hanya tawarkan di laman ini dan pada masa ini sahaja. Kalau anda tolak peluang ini, saya akan naikkan harganya kepada RM100 di lain masa!

Jangan buang masa lagi, klik butang tempah di bawah untuk menempah pakej ini SEKARANG juga:

Tempah Sekarang!

 


 

Yang Benar,

 

Azizi Harun
Super Slide-Up

P.S Saingan semakin sengit sekarang, muncullah Super Slide-Up membantu anda dan laman web anda supaya lebih tertarik dan menarik.

P.P.S Ini adalah satu teknik yang mudah dan senang untuk meningkatkan imbasan banner affiliate anda, mengandakan kuantiti subscriber anda, serta satu skil mencantikan laman web anda. Pemasangan adalah semudah ABC. Kami telah mengkaji secara teliti dan Super Slide-Up ini memang berkesan. Dapatkan Super Slide-Up anda SEKARANG SECARA PERCUMA!


 

Teknik Baru Bagi Imabiz Mendapatkan Traffik Atau Subcriber


"Imabiz memang dah lama teringin nak pasang slide up nie.. tapi tak berapa nak pandai.. tue yang kadang2 jadi.. kadang2 tak... tapi bila imabiz dan beli Super Slide Up nie.. pemasangan slide-up lebih mudah kerana panduan pemasangan disertakan sekali.. imabiz ikut je step by step... tup-tup.. berjaya la.. suka je imabiz.. bagi imabiz teknik slide up nie akan memberikan lebih paparan atau peningkatan klik pada promosi kita.. tidak kiralah promosi banner ke.. teks ke.. optin form ke.. dan sebagainya... imabiz dah pasang... anda bila lagi..??"


Imabiz

 

 

Simple dan Berkesan

"Itu yang mampu saya katakan mengenai teknik ini. Jika sebelum ini kita biasa dengar mengenai 'Peel Away Ads', Super Slide-Up adalah berbeza dan lebih berkesan untuk menarik pelawat ke iklan kita.

Saya ucapkan terima kasih kepada saudara Boon kerana memberikan saya peluang untuk mencuba Super Slide-Up ini.

Subscriber yang mengisi borang opt-in juga bertambah sejak saya menggunakan Super Slide-Up. Anda patut cuba dan harganya amat murah. Berbaloi-baloi."

Fazbiz

 

 

Mudah difahami dan senang dipasang!

"Saya sudah mencuba teknik slideup ini dan saya sangat berpuas hati dengan hasilnya. Apa yang menariknya, skrip untuk teknik slideup ini memang "cross-platform" iaitu boleh dipasang pada platform Blogspot ataupun Wordpress.. Ianya memberikan 2 kebaikan, iaitu menangkap subscriber dan juga menarik tumpuan pembaca laman web ataupun blog kita. Setakat ini saya berpuas hati dengan kemampuan Super slide-up."

Bluedianthus

 

 

Support sempoi!!

Super slide up bagi saya adalah satu teknik yg sempoi. Berbanding dengan teknik pop up, slide ni boleh dipelbagaikan dengan design2 yg menarik!

Saya tak nak komen byk bekenaan teknik ni sebabsaya rasa pemilik teknik ni lebih arif tentangnya.Apa yang saya sangat puas hati adalah support yang diberikan adalah 200%!

Support yg baik memang sangat diperlukan untuk pemasangan Super slide up (bg newbie mcm sy laa..) dan Boon memberikan support yang terbaik. Boon membantu dari awal sehingga slide up sy dapat berfungsi dengan baik! Memang terbaik.

Mzm

 

 

 

 

HomeHubungi

Zcom Technology

M3 Taman Perkasa Hulu Langat, Selangor