cara-nak-mula-bisnes-aiskrim

Rahsia Jual Aiskrim Parttime Jana RM2,000 ke RM5,000 Sebulan

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja… time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah…. ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!

Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia!

Pertama sekali…. anda kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua….. anda kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut? Orang kata.. tempat “lubuk”… kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai RM10,000 macam kawan kita kat atas tu!

Ini Rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak “Jutawan Senyap Malaysia“, iaitu saudara Afiq Rusly.

Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul “Bisnes Aiskrim“.

Kalau anda berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini… klik sahaja link dibawah!

RAHSIA JUAL AISKRIM JANA RM2,000-RM5,000 SEBULAN

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.