bisnes bakeri jana 3-4 angka sebulan

Panduan Bisnes Bakeri Dari Rumah Dan Menjana Pendapatan Sampingan 3 – 4 angka Sebulan!!

Jika anda pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya! Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan?

Buat bisnes orang kata…!
Bisnes bakeri… atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti!

Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah!

Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih.

Nak jual pun tak susah sangat… buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram!
Kalau gambar kuih  tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order!

Macam mana? Rasa-rasanya… anda berminat nak buat bisnes bakeri ni?

Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah!

Panduan Bisnes Bakeri Di Rumah Jana 3-4 Angka Sebulan – KLIK SINI!

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.