SIFUBIZ.com

BUAT DUIT ONLINE

  • Rahsia keramat seru rezeki cara halal yang disayang Tuhan ada dalam ebook ini. Kini, ia bukan lagi rahsia, malah buat rezeki ‘geram’ dengan kita. Alhamdulillah, seorang lagi pembeli ebook 9 Formula Pantas Seru Rezeki peroleh rezeki tak diduga malah dibalas 100 kali ganda. Subhanallah. Ebook ini bakal buat rezeki ‘mesra’ dengan kita. Dengan izin Allah, […]

  • Terfikir untuk buat duit dengan Produk Ebook MRR, RRdan PLR? 100% untung adalah milik anda. Beli sekali dan buat duit banyak kali. Kini anda boleh dapat di sini. Jangan tunggu sehingga tawaran ini ditutup. Bertindak segera. Sila download di bawah: —-> Produk Terbaik MRR, RR dan PLR. Sifubiz.com

  • Ini adalah Teknik rahsia membunuh secara sulit bagaimana anda boleh tukarkan pelawat website anda kepada pembeli. Dengan Super Slide-up ini anda tidak perlu bermati-matian mempromosikan website anda. Cukup hebat sesuai bagi anda yang masih tercari-cari jalan untuk membuat sale di internet. Melalui cara ini trafik yang masuk ke laman web anda adalah trafik yang betul-betul […]

Tawaran Terbaru

Seru Rezeki Cara Halal.. Cer cuba ni..

Rahsia keramat seru rezeki cara halal yang disayang Tuhan ada dalam ebook ini. Kini, ia bukan lagi rahsia, malah buat rezeki ‘geram’ dengan kita. Alhamdulillah, […]

Internet Marketing

SUPER SLIDE-UP tukarkan pelawat anda kepada pembeli (Harga Promosi)

Ini adalah Teknik rahsia membunuh secara sulit bagaimana anda boleh tukarkan pelawat website anda kepada pembeli. Dengan Super Slide-up ini anda tidak perlu bermati-matian mempromosikan […]

Rahsia Kuasa SQUEEZE PAGES Terbongkar

Latest Articles

Dalam artikel sebelum ini, saya ada menceritakan tentang apa itu bisnes dropship dan bagaimanakah bisnes dropship boleh membantu ramai usahawan untuk memulakan perniagaan mereka dengan modal yang sangat kecil. Untuk artikel kali ini, saya akan berkongsi kepada anda beberapa tips, bagaimana anda boleh sukses dan menjana wang yang banyak melalui bisnes dropship. Bisnes dropship, pasaran tempatan atau luar? Anda sebenarnya boleh membuat pilihan samada mahu membuat bisnes dropship untuk pasaran […]

Hari ini jumlah mereka yang mahu menceburkan diri dalam arena bisnes internet semakin bertambah.  Buktinya? Di forum wangcyber.com sendiri, jumlah ahli forum yang berdaftar semakin bertambah dan kebanyakan ahli baru ini amat berminat untuk mengetahui apakah program yang boleh  mereka sertai untuk mula menjana wang secara online. Artikel ini ditulis khas untuk anda yang baru sahaja berkenalan dengan dunia pemasaran internet atau lebih mesra di panggil sebagai IM (Internet Marketer). […]

Saya mahu berkongsi, bagaimana seorang yang biasa menjemput rezeki dengan pantas, dalam masa yang singkat sehingga 3 angka. Ia bermula apabila beliau mula mengamalkan 9 formula dalam sebuah ebook. Ketika itu, beliau mengalami masalah kewangan yang kritikal. Lantas, beliau terdetik mendapatkan ebook itu. Dengan izin Allah, dalam masa kurang sejam, ada orang berminat mendapatkan produk yang beliau jual bernilai 3 angka. Subhanallah. Dengan ebook tersebut, pembaca akan dapat; 1. Susuk […]

Alhamdulillah kita berjumpa lagi. Artikel saya kali ini berkait tentang teknik pemasaran yang dilakukan oleh junjungan besar kita Nabi Muhammad s.a.w. Apa yang saya catatkan ini adalah sebahagian dari gaya perniagaan Rasulullah s.a.w. yang merupakan sunnah yang perlu kita semua ikuti dan sampaikan kepada semua ummat baginda s.a.w. demi manafaat juga kecemerlangan bersama.     Konsep Pemasaran 4P telah digunakan oleh nabi s.a.w. dalam sepanjang aktiviti perniagaan baginda sebagai pedoman […]

Ramai jugak aku dengar yang merungut sebab bateri laptop diorang tak tahan lama. Tapi takpe, aku nak kongsikan sedikit cara nak bagi bateri laptop tu bertahan lama. 1. Elakkan guna ‘high performance’ dekat power setting sekiranya guna bateri. 2. Kecerahan skrin perlu di adjust sebabnya kalau skrin korang tu terang sangat guna bateri pun kuat la. 3. Jangan letak laptop atas katil kerana laptop cepat panas dan dapat mengurangkan jangka […]

Sebelum ni aku dah tulis entri pasal cara nak lajukan speed broadband celcom yang dah habis limit. So, sekarang aku nak share pulak cara nak lajukan speed internet korang..tak kisah la guna wifi,streamix, unifi ke hape..ada masa-masa tertentu slow jugak kelajuan internet tu. Aku rasa internet rumah aku jadi slow sebab download banyak sangat movie..pendownload tegar..heheh     CARA NAK LAJUKAN INTERNET    1. Right click kat desktop dan pilih […]

Isu blog kena hack bukanlah satu isu biasa dan banyak blog yang sudah digodam atas tujuan tertentu. Malaysia antara negara yang ramai pemilik blog yang banyak di hack. So, aku nak share la tips dan cara simple nak elak blog dari kena hack. 1. TUKAR KEPADA STRONG PASSWORD – pastikan password email korang panjang. – masukkan sekali huruf besar dan huruf kecik. – masukkan nombor dan simbol. – jangan masukkan […]

Mesti korang tertanya-tanya cara yang paling mudah nak lajukan laptop atau PC korang dalam masa 1 minit je..lebih-lebih lagi kalau laptop korang dah berumur lebih dari 3 tahun. Nak bukak satu folder pun setengah jam duk loading. Actually tutorial ni aku dah buat dalam entri sebelum ni cuma terlupa nak tambah beberapa code mystring. 1. Buka notepad dan taip : mystring=(80000000). Pastikan sama macam dalam gambar di bawah ini. Actually […]

Mesti ramai yang duk search kat google pasal cara nak lajukan broadband Celcom, Maxis atau Digi yang dah habis limit kan. Sesiapa yang menjadi pengguna broadband, mesti korang pernah terima mesej macam ni “Dear customer, you have exceeded your usage limit of 1.5GB/mth . Get additional volume now to continue enjoying ur broadband svc at its current speed”. Tu tanda broadband dah mintak duit suruh bayar bil. Kalau lambat bayar […]

Buat Blog atau Macam mana nak buat blog? nak buat blog..? jum Ini adalah tutorial asas bagaimana anda boleh memulakan blog baru dengan mengunakan platform terkenal seperti Blogger, aka Blogspot. Ingat Blogspot adalah Blogger. Blog amat popular sekarang ni untuk kegunaan sendiri, bisness ataupun perkongsian ilmu, ia adalah perantaraan yang paling senang dicapai oleh semua orang di internet. Last Updated : 1/1/2013 Sambil-sambil bukak lagu bagi semangat sikit, kang mengantuk […]

As salam & salam sejahtera, Teknik Rahsia kerja di rumah ini akan memberikan anda kerjaya yang “Rock Solid” dan dapat memberikan pendapatan yang jauh lebih tinggi daripada kelayakan akedemik anda walaupun anda mempunyai “ZERO” pengetahuan tentang IT! Bagaimana teknik rahsia kerja di rumah ini dapat membantu anda mencapai pendapatan 5 angka dan lebih sebulan? Tahukah anda 400,000 orang menggangur sehingga jun 2011? Malah, pada Ogos 2012, seramai 347,200 orang masih […]

Bagi blogger baru seperti aku, bukan mudah nak dapat jumlah visitor dan jumlah UV 1000 ke atas setiap hari. Setakat menulis entri dan publish entri di dalam blog sahaja tanpa ada platform lain serta penggunaan SEO yang dapat membantu untuk meningkatkan trafik adalah sesuatu yang mustahil bagi blogger baru untuk memperolehi jumlah visitor 1000 ke atas setiap hari. Buat blog memang mudah, yang payahnya adalah nak maintain trafik dan tarik […]

Jakarta: Seorang kanak-kanak lelaki, Valentino, lima, membunuh diri selepas gagal mendapat kebenaran ibu bapanya untuk menonton filem adiwira terbaru, Spiderman di pawagam. Mangsa melompat dari tingkat 19 menerusi tingkap rumahnya di sebuah apartmen di ibu negara Indonesia ini. Ibu bapanya yang mengetahui mengenai kejadian itu bergegas turun ke bawah dan membawa mangsa ke hospital berdekatan untuk menyelamatkannya, namun gagal. Murid tadika itu disahkan mati sebelum sampai di Hospital Pluit, utara […]

Pada waktu ini Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) sedang berlangsung di PWTC. Ianya telah berlangsung sejak 24 April lalu dan akan tamat pada 4 Mei 2014. Jadi, bersempena minggu pesta buku ini, pihak kami ingin senaraikan 10 buah buku yang paling menarik untuk dibaca oleh anda yang menjalankan perniagaan di internet. Mungkin anda boleh mencari dan dapatkan buku-buku cadangan kami ini ketika anda hadir ke pesta buku nanti.   1. Jab, […]

Sindiket akan menggunakan pelbagai taktik untuk mendapatkan CVV2 (Card Verification Value) iaitu tiga digit nombor terakhir di belakang kad kredit/kad debit mangsa. Mereka menggunakan taktik ini bagi mendapatkan access ke dalam akaun simpanan dan semasa milik seseorang itu. Anda semua dinasihatkan supaya menjaga dengan sebaiknya kad kredit dan debit anda kerana ianya senang untuk digunakan oleh individu yang tidak bertauliah seperti ini. Modus Operandi: Sindiket akan membuat panggilan telefon kepada […]

semakin gila manusia hari ini … tunggu sekejap tengah loading….